Deprecated: Function session_register() is deprecated in /var/www/html/cab/jz/_head.php on line 12 Deprecated: Function session_register() is deprecated in /var/www/html/cab/jz/_head.php on line 13 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/html/cab/jz/counter/counter.php on line 17 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/html/cab/jz/counter/counter.php on line 18 Šance pro jihozápad
 úterý 19.března 2024   přihlásit se   nápověda   

O nás!   Zpravodaj   Projekty   Rukověť starosty   Přehled subjektů   Spolup. sdružení   Komerční firmy   Kontakt   Odkazy  

home         Žeryk
Šance - Jednotlivé adresáře - levé menu

jz.cz

 Menu  
 Počet přístupů  

celkem přístupů: více o počtech přístupů...
 160161 
 Kontakt  

Šance pro jihozápad
Klenčí p. Č. 118
345 34 Klenčí pod Čerchovem

tel/fax: 379 794 511
mail:sance@jz.cz http:www.jz.cz

 Partneři  


Komerční banka, a.s.
Komerční banka a.s.


CompAct Bohemia s.r.o.
CompAct Bohemia s.r.o.


AgAkcent s.r.o.
AgAkcent s.r.o.



Drůbežářský závod Klatovy a.s.
Drůbežářský závod Klatovy a.s.



Perri

 Doporučujeme  

    Zpravodaj - připravované akce



Představitelé malých obcí se budou moci vzdělávat, aby věděli, jak získat a účelně využít peníze z Evropské unie.

 Kategorie: Zpravodaj - připravované akce

datum: 1.12.2007 1.4.2008
místo konání: Klatovy
pořádá: Úhlava, o.p.s.
„Efektivní EU správa – peníze z EU do města i na venkov“ je název projektu realizovaného obecně prospěšnou společností Úhlava a sdružením Šance pro jihozápad, který je určen především představitelům venkovských samospráv a jejich úředníkům.

Ani po několika letech členství České republiky v Evropské unii nejsou, zejména ve venkovských oblastech, známy principy fungování EU, systém programování a projektování, terminologie a další informace potřebné pro získání a účelné využití finančních prostředků, které se nám z evropských fondů nabízejí.

Obecně prospěšná společnost Úhlava proto připravuje vzdělávací kurz, který má za cíl seznámit posluchače s touto problematikou, a to prostřednictvím klasického vzdělávání formou několika seminářů doplněného o možnost samostudia metodou e-learningu (tedy studium prostřednictvím počítače připojeného na internet). Spojení klasické a elektronické výuky je zvoleno s ohledem na časovou vytíženost cílové skupiny posluchačů. Využití e-learningového vzdělávání jim umožní přizpůsobit své studium individuálním časovým možnostem. Osvojení si výukové metody pomocí e-learningu zároveň vytvoří předpoklad pro rozvoj celoživotního vzdělávání a absolvování dalších kurzů.

Součástí tvorby vzdělávacího programu je také pilotní školení, které má za cíl ve spolupráci s jeho účastníky ověřit, zda je kurz dobře a srozumitelně připraven. V rámci projektu budou proškoleny dvě skupiny posluchačů po 25 lidech, kteří jako první absolvují připravený vzdělávací program. Jejich případné připomínky či náměty budou následně sloužit autorům jako zpětná vazba a podle nich budou moci program dále upravovat tak, aby pro další frekventanty byl co nejpřívětivější a jejich studium bylo pohodlné a efektivní. Účast na pilotních školení, která začnou v první polovině prosince, bude proto v rámci projektu nabízena zdarma.

Bližší informace o projektu naleznete na www.uhlava.cz.

TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.

Jan Kolář

   [zobrazeno (0), přeposláno (0), tisknuto (0)]

Šance - Intranet - pravé menu

jz.cz

 Doprava  
 Aktuality  
 Nepřehlédněte  
 Intranet "Šance"  
 (c) 2000-2024 Šance pro jihozápad aktualizace:  13.11.2008 10:03:08