Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Jihočeský kraj Středočeský kraj Hlavní město Praha Vysočina Pardubický kraj Královéhradecký kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Karlovarský kraj Plzeňský kraj
Veřejná správa online

Města a obce online – MOOL
vismo – úřední deska a weby měst a obcí

Partnerské servery:

Elektronický portál územních samospráv Pod záštitou Svazu měst a obcí ČR

Odkazy na další stránky Veřejné správy online: přeskočit 


 

Vyhledávání měst a obcí ČR:

 


Kraje, města a obce

Kraje


Okresy Přeskočit


 

Služby portálu Města a obce online

Portál Města a obce online nabízí městům a obcím bezplatné zveřejňování povinně zveřejňovaných informací dle zákona č. 106/1999 Sb.

Provozovatel portálu, spol. WEBHOUSE dále nabízí výrobu webových stránek a jejich provoz. Weby tvoříme přes 20 let, spravujeme stránky pro více než 2,5 milionu obyvatel a provozujeme více než 2 000 webů, máme obchodní síť po celé ČR. Námi tvořené webové stránky jsou bezbariérově přístupné a splňují zákonné požadavky kladené na veřejnou správu. Jejich kvalita je každoročně hodnocena odbornými porotami v soutěžích Zlatý erb, ZlatyErb.sk, Eurocrest, Parádní web aj. Vybraná ocenění webů našich zákazníků naleznete zde. Webové stránky si naši zákazníci mohou aktualizovat sami redakčním systémem vismo Online s mimořádně názorným editačním prostředím Edituj, co vidíš. Systém je propojen s portálem Města a obce online.

Doporučujeme



Nejnovějších 20 dokumentů z vismo Online

Nejnovějších 100 dokumentů z vismo Online
Stránka se aktualizuje každé 2 hodiny.


O portálu MOOL

(c) WEBHOUSE, s.r.o. Ve spolupráci Triada, spol. s r.o.
Technická podpora tel.: 561 207 247, e-mail: mool@webhouse.cz
© 1996 web & design , redakční systém
Dokumenty a multimédia zveřejněné na portálu jsou převzaty z webů spolupracujících měst a obcí a mohou být chráněny autorským zákonem.
Tiráž portálu MOOL

Protože váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS2, vidíte tuto stránku bez formátování. Veškerý její obsah je však plně přístupný i pro vás.