Deprecated: Function session_register() is deprecated in /var/www/html/cab/jz/_head.php on line 12 Deprecated: Function session_register() is deprecated in /var/www/html/cab/jz/_head.php on line 13 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/html/cab/jz/counter/counter.php on line 17 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/html/cab/jz/counter/counter.php on line 18 Šance pro jihozápad
 středa 24.dubna 2024   přihlásit se   nápověda   

O nás!   Zpravodaj   Projekty   Rukověť starosty   Přehled subjektů   Spolup. sdružení   Komerční firmy   Kontakt   Odkazy  

home         Žeryk
Šance - Jednotlivé adresáře - levé menu

jz.cz

 Menu  
 Počet přístupů  

celkem přístupů: více o počtech přístupů...
 160161 
 Kontakt  

Šance pro jihozápad
Klenčí p. Č. 118
345 34 Klenčí pod Čerchovem

tel/fax: 379 794 511
mail:sance@jz.cz http:www.jz.cz

 Partneři  


Komerční banka, a.s.
Komerční banka a.s.


CompAct Bohemia s.r.o.
CompAct Bohemia s.r.o.


AgAkcent s.r.o.
AgAkcent s.r.o.



Drůbežářský závod Klatovy a.s.
Drůbežářský závod Klatovy a.s.



Perri

 Doporučujeme  

    Zpravodaj - agris



Český premiér jednal v Bruselu s představiteli EU

 Kategorie: Zpravodaj - agris

datum: 27.11.2002
Český premiér jednal v Bruselu s představiteli EU Česká republika podle premiéra Vladimíra Špidly nebude váhat odložit jednání o obtížných přístupových otázkách až na prosincový kodaňský summit Evropské unie. Špidla včera v Bruselu uvedl, že před summitem by například nemusely být odstraněny neshody ohledně podpory zemědělcům v nových členských zemích.

Český premiér jednal v Bruselu s představiteli EU

Česká republika podle premiéra Vladimíra Špidly nebude váhat odložit jednání o obtížných přístupových otázkách až na prosincový kodaňský summit Evropské unie. Špidla včera v Bruselu uvedl, že před summitem by například nemusely být odstraněny neshody ohledně podpory zemědělcům v nových členských zemích.

Český premiér ale dodal, že o zemědělských kvótách a přímých platbách se ještě diskutuje a existuje prostor pro další jednání. Brusel však předem varoval, že nelze čekat větší ústupky od závěrů, na nichž se Unie shodla na posledním summitu.

Hlavní vyjednavač Pavel Telička je přesvědčen, že lze vyjednat lepší podmínky pro zemědělce. V opačném případě by podle jeho slov česká delegace na jakákoliv další jednání rezignovala. Posun kupředu byl zaznamenán u produkčních kvót u zeleniny a ovoce, kde byly vyjednány kvóty v obejmu současné produkce. I u dalších komodit nastalo zvýšení kvóty, například u mléka. Za svůj tým pevně věří, že budou i další posuny. Unii již předložili konkrétní návrhy, které se týkají například škrobu, chovu ovcí a krav bez tržní produkce mléka.

Potravinářská komora 27.11.2002

 


   [zobrazeno (0), přeposláno (0), tisknuto (0)]

Šance - Intranet - pravé menu

jz.cz

 Doprava  
 Aktuality  
 Nepřehlédněte  
 Intranet "Šance"  
 (c) 2000-2024 Šance pro jihozápad aktualizace:  13.11.2008 10:03:08