Deprecated: Function session_register() is deprecated in /var/www/html/cab/jz/_head.php on line 12 Deprecated: Function session_register() is deprecated in /var/www/html/cab/jz/_head.php on line 13 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/html/cab/jz/counter/counter.php on line 17 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/html/cab/jz/counter/counter.php on line 18 Šance pro jihozápad
 úterý 23.dubna 2024   přihlásit se   nápověda   

O nás!   Zpravodaj   Projekty   Rukověť starosty   Přehled subjektů   Spolup. sdružení   Komerční firmy   Kontakt   Odkazy  

home         Žeryk
Šance - Jednotlivé adresáře - levé menu

jz.cz

 Menu  
 Počet přístupů  

celkem přístupů: více o počtech přístupů...
 160161 
 Kontakt  

Šance pro jihozápad
Klenčí p. Č. 118
345 34 Klenčí pod Čerchovem

tel/fax: 379 794 511
mail:sance@jz.cz http:www.jz.cz

 Partneři  


Komerční banka, a.s.
Komerční banka a.s.


CompAct Bohemia s.r.o.
CompAct Bohemia s.r.o.


AgAkcent s.r.o.
AgAkcent s.r.o.



Drůbežářský závod Klatovy a.s.
Drůbežářský závod Klatovy a.s.



Perri

 Doporučujeme  

    Zpravodaj - agris



Jihočeský kraj rozdělil poslední letošní dotace

 Kategorie: Zpravodaj - agris

datum: 11.10.2002
Jihočeský kraj rozdělil poslední letošní dotace Částku 3,66 milionu korun si mezi sebou rozdělí 95 žadatelů o příspěvek z rozpočtu Jihočeského kraje. "Rozhodla o tom rada kraje a zároveň doporučila 15 žádostí ke schválení zastupitelstvu, kterému náleží rozhodovat o dotacích obcím. Celkem tak kraj poskytne fyzickým a právnickým osobám 4,265 milionu korun s tím, že je mohou užít na uvedené akce až do dubna příštího roku," řekla včera mluvčí krajského úřadu Maria Ptáčková.

Jihočeský kraj rozdělil poslední letošní dotace

Částku 3,66 milionu korun si mezi sebou rozdělí 95 žadatelů o příspěvek z rozpočtu Jihočeského kraje. "Rozhodla o tom rada kraje a zároveň doporučila 15 žádostí ke schválení zastupitelstvu, kterému náleží rozhodovat o dotacích obcím. Celkem tak kraj poskytne fyzickým a právnickým osobám 4,265 milionu korun s tím, že je mohou užít na uvedené akce až do dubna příštího roku," řekla včera mluvčí krajského úřadu Maria Ptáčková.

Ve druhém kole pro poskytnutí krajského příspěvku se sešlo 379 žádostí v tematických skupinách celoživotní vzdělávání a věda, kultura, ochrana zvířat a životního prostředí, požární ochrana, prevence kriminality, protidrogové aktivity, sociální služby, sport a tělovýchova, zájmová činnost mládeže a zdravotnictví. "Posouzení a vyhlášení žádostí se sice mělo uskutečnit již 17. září, ale termín se posunul kvůli povodním. Rada dokonce zvažovala, zda by pro tentokrát nebylo vhodnější finanční částku vyčleněnou na příspěvky přesunout do prostředků nutných k odstraňování škod," konstatovala mluvčí s tím, že přes 800 tisíc směřuje do oblasti sociální služby, kde příkladem může být 90 tisíc na realizaci pečovatelské služby pro děti a mladé lidi, kterou zavádí borovanské středisko pro rehabilitaci dětí a mládeže Borůvka.

"Příspěvků se také mimo jiné dočkají pražské občanské sdružení Pro Muzeum na film "Národopisný den v jižních Čechách", projekt Pedagogicko psychologické poradny ve Strakonicích zaměřený na prevenci kriminality, TJ Tatran v Prachaticích na stavbu umělé horolezecké dráhy, TJ v Blatné na rekonstrukci povrchu bývalého zimního stadionu a řada dalších," přiblížila Ptáčková.

Právnické a fyzické osoby se už mohou ucházet o příspěvky na příští rok. Termín podání žádostí je 31. prosince letošního roku a výsledky budou vyhlášeny do 7. března 2003. O výši částky na veškeré dotace rozhodne zastupitelstvo v prosinci při schvalování rozpočtu na rok 2003.

ČIA 10.10.2002

 


   [zobrazeno (2), přeposláno (0), tisknuto (0)]

Šance - Intranet - pravé menu

jz.cz

 Doprava  
 Aktuality  
 Nepřehlédněte  
 Intranet "Šance"  
 (c) 2000-2024 Šance pro jihozápad aktualizace:  13.11.2008 10:03:08