Deprecated: Function session_register() is deprecated in /var/www/html/cab/jz/_head.php on line 12 Deprecated: Function session_register() is deprecated in /var/www/html/cab/jz/_head.php on line 13 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/html/cab/jz/counter/counter.php on line 17 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/html/cab/jz/counter/counter.php on line 18 Šance pro jihozápad
 sobota 20.dubna 2024   přihlásit se   nápověda   

O nás!   Zpravodaj   Projekty   Rukověť starosty   Přehled subjektů   Spolup. sdružení   Komerční firmy   Kontakt   Odkazy  

home         Žeryk
Šance - Jednotlivé adresáře - levé menu

jz.cz

 Menu  
 Počet přístupů  

celkem přístupů: více o počtech přístupů...
 160161 
 Kontakt  

Šance pro jihozápad
Klenčí p. Č. 118
345 34 Klenčí pod Čerchovem

tel/fax: 379 794 511
mail:sance@jz.cz http:www.jz.cz

 Partneři  


Komerční banka, a.s.
Komerční banka a.s.


CompAct Bohemia s.r.o.
CompAct Bohemia s.r.o.


AgAkcent s.r.o.
AgAkcent s.r.o.



Drůbežářský závod Klatovy a.s.
Drůbežářský závod Klatovy a.s.



Perri

 Doporučujeme  

    Zpravodaj - agris



Unii bychom mohli řídit v roce 2009

 Kategorie: Zpravodaj - agris

datum: 19.11.2004
Podle výsledků jednání velvyslanců členských států sdružených ve Výboru stálých zástupců by Česká republika mohla předsedat Evropské unii od ledna do července 2009. Byla by tak po Slovinsku prvním z nováčků, který by stál v čele unie. Pokud by vstoupila v platnost navržená evropská ústava, stály by od roku 2007 na 18 měsíců v čele unie vždy zároveň tři státy, z nichž jeden by po půl roku hrál prim.

Podle výsledků jednání velvyslanců členských států sdružených ve Výboru stálých zástupců by Česká republika mohla předsedat Evropské unii od ledna do července 2009. Byla by tak po Slovinsku prvním z nováčků, který by stál v čele unie. Pokud by vstoupila v platnost navržená evropská ústava, stály by od roku 2007 na 18 měsíců v čele unie vždy zároveň tři státy, z nichž jeden by po půl roku hrál prim. Po zmíněných 18 měsíců by tři státy spolupracovaly velmi těsně. Tím by se mělo předejít eventuálním rychlým zvratům, k nimž by mohlo dojít při dosavadním systému, kdy se v čele unie státy střídají po šesti měsících a ty, jejichž vláda na sebe navazuje, spolu nemusí spolupracovat.
Od ledna 2007 do poloviny roku 2008 by unii měly předsedat Německo, Portugalsko a Slovinsko. Po nich - tedy v polovině roku 2008, by se měly na další rok a půl ujmout vlády Francie, ČR a Švédsko.

 


   [zobrazeno (0), přeposláno (0), tisknuto (0)]

Šance - Intranet - pravé menu

jz.cz

 Doprava  
 Aktuality  
 Nepřehlédněte  
 Intranet "Šance"  
 (c) 2000-2024 Šance pro jihozápad aktualizace:  13.11.2008 10:03:08