Deprecated: Function session_register() is deprecated in /var/www/html/cab/jz/_head.php on line 12 Deprecated: Function session_register() is deprecated in /var/www/html/cab/jz/_head.php on line 13 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/html/cab/jz/counter/counter.php on line 17 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/html/cab/jz/counter/counter.php on line 18 Šance pro jihozápad
 čtvrtek 25.dubna 2024   přihlásit se   nápověda   

O nás!   Zpravodaj   Projekty   Rukověť starosty   Přehled subjektů   Spolup. sdružení   Komerční firmy   Kontakt   Odkazy  

home         Žeryk
Šance - Jednotlivé adresáře - levé menu

jz.cz

 Menu  
 Počet přístupů  

celkem přístupů: více o počtech přístupů...
 160161 
 Kontakt  

Šance pro jihozápad
Klenčí p. Č. 118
345 34 Klenčí pod Čerchovem

tel/fax: 379 794 511
mail:sance@jz.cz http:www.jz.cz

 Partneři  


Komerční banka, a.s.
Komerční banka a.s.


CompAct Bohemia s.r.o.
CompAct Bohemia s.r.o.


AgAkcent s.r.o.
AgAkcent s.r.o.



Drůbežářský závod Klatovy a.s.
Drůbežářský závod Klatovy a.s.



Perri

 Doporučujeme  

    Zpravodaj - agris



Ministerstvo má v plánu oslovit před referendem o EU regiony

 Kategorie: Zpravodaj - agris

datum: 14.1.2003
Ministerstvo má v plánu oslovit před referendem o EU regiony Ministerstvo zahraničí povede část své kampaně před referendem o vstupu do EU v regionech. Část rozpočtu kampaně je proto věnována vybudování regionálních informačních středisek. "V České republice je v současné době 17 regionálních evropských informačních středisek," řekla Jana Adamcová, ředitelka odboru komunikační strategie ministerstva zahraničí. "Pro následující rok a půl bychom chtěli jejich síť rozšířit tak, aby v každém kraji bylo alespoň jedno regionální středisko a tři městská," dodala Adamcová. Ministerstvo tak hodlá o výhodnosti členství v unii přesvědčit lidi v menších městech .

Ministerstvo má v plánu oslovit před referendem o EU regiony

Ministerstvo zahraničí povede část své kampaně před referendem o vstupu do EU v regionech. Část rozpočtu kampaně je proto věnována vybudování regionálních informačních středisek.

"V České republice je v současné době 17 regionálních evropských informačních středisek," řekla Jana Adamcová, ředitelka odboru komunikační strategie ministerstva zahraničí.

"Pro následující rok a půl bychom chtěli jejich síť rozšířit tak, aby v každém kraji bylo alespoň jedno regionální středisko a tři městská," dodala Adamcová. Ministerstvo tak hodlá o výhodnosti členství v unii přesvědčit lidi v menších městech .

Informační střediska EU by mohla být součástí městských informačních center. "Starostové byli velmi vstřícní," řekla Adamcová s tím, že lidé jsou zvyklí do městských center chodit. "Tato centra mají již vybudovaná zázemí," vysvětlila. "Navíc jsou obvykle situována na náměstích, což je výhodné."

Ministerstvo chce, podle slov mluvčího Karla Borůvky, vést neutrální kampaň. "Jde nám o konkrétní informace, co bude vstup do unie znamenat," řekl. "Zmiňujeme i rizika. Informace jistě naleznou i odpůrce vstupu do EU."

Hospodářské noviny 14.1.2003

 


   [zobrazeno (0), přeposláno (0), tisknuto (0)]

Šance - Intranet - pravé menu

jz.cz

 Doprava  
 Aktuality  
 Nepřehlédněte  
 Intranet "Šance"  
 (c) 2000-2024 Šance pro jihozápad aktualizace:  13.11.2008 10:03:08